ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η menexes είναι μια οικογενειακή, κάθετη μονάδα κατασκευής επίπλων, που δραστηροποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και 40 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες είναι οι επαγγελματίες και ιδιώτες που εμπιστευτηκαν σ΄εμάς τη διαμόρφωση του χώρου τους και την υλοποίηση των επιθυμιών τους.

Είμαστε σε θέση να πούμε ότι καταφέραμε να ανταποκριθούμε έχοντας καταστήσει το όνομα menexes συνώνυμο της ποιότητας και της αισθητικής αρτιότητας.

Η menexes με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της, είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Μοναδικά σχέδια σε τεράστια γκάμα, για όλα τα γούστα, προσαρμόζονται στις διαστάσεις και στα χρώματα που εσείς επιθυμείτε και δημιουργούν έναν επαγγελματικό χώρο που όλοι θα ζήλευαν!!

Μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για το χώρο σας, προσαρμόζοντας τα προϊόντα μας στις διαστάσεις και στο γούστο σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, μπορούμε όμως να εξυπηρετήσουμε και σχέδια εκτός του καταλόγου μας όπως μπορείτε να δείτε και την ενότητα “έργα” του ιστοχώρου μας.

  • Η εταιρεία ΜΕΝΕΞΕΣ δίνει σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 έως 5 χρόνια
  • Σας εξασφαλίζει άμεσα service όλων των προϊόντων της
  • Δεσμεύεται για την παροχή ανταλλακτικών για 15 χρόνια

Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας ενημερώσει, να σας δώσει λύσεις και ιδέες, να υλοποιήσει τις επιθυμίες σας.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε δωρεάν επίβλεψη, μελέτη και σχεδιασμό του χώρου σας. Δημιουργήσαμε για εσάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ένα νέο εκθεσιακό χώρο των 1000 τ.μ. με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ασυναγώνιστες τιμές! Ελάτε να συνεργαστούμε και να σας βοηθήσουμε με την αξιοπιστία και την εμπειρία ετών που διαθέτουμε. Για ένα πραγματικά ασυναγώνιστο αποτέλεσμα!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Πιστοί στις Αξίες μας

Πιστοί στις Αξίες μας

Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι σε βασικές αξίες όπως Ποιότητα, Καινοτομία, Αξιοπιστία. Εδώ και σαράντα σχεδόν χρόνια προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση παρέχοντας λύσεις στις επαγγελματικές τους απαιτήσεις. Η Ποιότητα για εμάς είναι ένα από τα βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης συνεργασίας είτε πρόκειται για την Ποιότητα των υπηρεσιών μας, την Ποιοτική και Αληθινή σχέση με τον πελάτη είτε για την Άριστη Ποιότητα των προϊόντων μας.

.

.

.

.

.

.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Με γνώμονα την λειτουργικότητα

Με γνώμονα την λειτουργικότητα

Η Καινοτομία ίσως είναι η αξία που διαφοροποιεί την εταιρεία menexes από άλλες του κλάδου. Η συνεχής έρευνα για νέα προϊόντα, πρωτοποριακά αλλά και προσιτά ακόμα και στον πιο μικρό πελάτη, αποτελεί για μας δέσμευση. Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών μας, της υποδομής μας, των διαδικασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Τόσο ο σεβασμός μας όλα αυτά τα χρόνια απέναντι καταρχήν στον Πελάτη και στις ανάγκες του όσο στην Ποιότητα και την Καινοτομία οδήγησε στην Αξιοπιστία μας. Αποτελεί την κορύφωση της επιτυχίας μας η εμπιστοσύνη που δείχνει ο πελάτης στο πρόσωπο μιας οικογενειακής επιχείρησης όπως η menexes που με σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατάφερε να είναι ηγέτιδα του κλάδου.

ΟΡΑΜΑ

Ο πελάτης στο επίκεντρο

Ο πελάτης στο επίκεντρο

Όραμά μας είναι να μας επιλέγει ο πελάτης γιατί θα προσδοκά ότι η εταιρεία μας είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά του και να καλύψει τις ανάγκες του. Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να είμαστε καινοτόμοι και πρωτοπόροι σε προϊόντα και υπηρεσίες. Να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, συμβάλλοντας στο να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματά τους σε μια αγορά που συνεχώς εξελίσσεται. Να διατηρήσουμε το ανθρώπινο και προσιτό ύφος της εταιρείας μας σε οποιοδήποτε στάδιο ανάπτυξης και αν αυτή βρίσκεται. Ο πελάτης για εμάς ήταν και είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Το εργοστάσιο MENEΞΕΣ στην Ξάνθη (έκτασης 5,000 τ.μ.) διαθέτει μηχανήματα νέας τεχνολογίας. Ο άρτιος εξοπλισμός του και η ασφαλής υποδομή για την παραγωγή ποιοτικών σειρών επίπλου γραφείου τοποθετεί το εργοστάσιο της ΜΕΝΕΞΕΣ ως ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της κατηγορίας του. Η παραγωγική δραστηριότητα βασίζεται στίς συστηματικές επενδύσεις σε κτίρια, εξοπλισμό, πληροφορική, συστήματα υγιεινής-ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας. Δημιουργήσαμε για εσάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ένα νέο εκθεσιακό χώρο των 1000 τ.μ. με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ασυναγώνιστες τιμές! Ελάτε να συνεργαστούμε και να σας βοηθήσουμε με την αξιοπιστία και εμπειρία ετών που διαθέτουμε. Για ένα πραγματικά ασυναγώνιστο αποτέλεσμα!

0τ.μ.
Εργοστάσιο
0τ.μ.
Έκθεση
>0
Προϊόντα

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ